U Hrvatskoj pokrenut ženski časopis za životni stil Gala Style

Tvrtka Adria Media d.o.o. je 2007 u Hrvatskoj pokrenula novi časopis za životni stil pod nazivom Gala Style.

Časopis Gala Style je puno više od tek još jednog ženskog časopisa u nizu. Ovo je časopis za urbane žene koje riječ „stil“ žele živjeti. Hrvatice su poznate kao žene sa stilom koje znaju da je bezvremenska klasika nekada poželjnija od trenutnih trendova. Upravo je to ovaj časopis ponudio čitateljicama. Našlo se u ovom časopisu i pregršt korisnih savjeta koji život čine lakšim, a upravo je to ono što suvremene Hrvatice trebaju u balansiranju između poslovnih i obiteljskih obaveza.

Gala Style svojim čitateljicama predstavlja dobar život i tehnike koje će ih naučiti živjeti tim životnim stilom. Ovaj se časopis ne bazira na bombastičnim naslovima iz žutog tiska, članci u magazinu Gala Style, koji izlazi jednom mjesečno, korisni Good_housekeeping_1908_08_asu i nude samo pozitivne novosti. Danas, kada se novinarstvo svelo na senzacionalizam, pravo je osvježenje u rukama držati časopis Gala Style. Tekstovi su pomno odabrani, a editorijali kreativnošću ni izgledom ne zaostaju ni za najpoznatijim svjetskim magazinima sličnog tipa.

U Gali ćete moći pročitati zanimljive putopise iz različitih dijelova svijeta, nastale iz pera vrlo talentiranih putopisaca. Gastronomski kutak s rafiniranim specijalitetima biti će privlačan kako očima, tako i nepcima čitateljica i njihovih obitelji. U Gala Style magazinu, pronaći ćete i mnoge korisne savjete o ljepoti i zdravlju. Užurbani gradski život često ne ostavlja mnogo vremena u kojem se možete posvetiti sebi; Gala Style vas podsjeća da ne zaboravite odvojiti barem malo vremena za bolji i zdraviji život.

Prilog o uređenju interijera bit će pravi magnet za oči. Često mislimo kako zbog funkcionalnosti i uštede prostora i vremena moramo žrtvovati stil; Gala Style tim pokazat će vam da to nije točno. Pomno odabranim predmetima možete vaš dom urediti sa stilom a da pri tom ne izgubite na funkcionalnosti prostora.

Na kraju možemo reći da je Gala Style upravo ono što urbanoj Hrvatici treba da bi živjela život sa još više stila.